Τρόποι Παραγγελίας

 

Τρόποι Παραγγελίας www.tzavelas-afrolex.gr :

 

1. Μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο +30 2310 22.40.49, Δευτέρα-Παρασκευή (08:00 - 22:00) & Σάββατο (08:00 – 22:00).

2. Μέσω e-mail
Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail όλο το 24ωρο στο info@tzavelas-afrolex.gr με απαραίτητα συμπληρωμένα: 1)Προϊόν, 2)Διαστάσεις, 3)Ονοματεπώνυμο, 4)Διεύθυνση, 5)Τηλέφωνο και ένας εξειδικευμένος πωλητής θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για λεπτομέρειες, διευκρινήσεις και χρόνο παράδοσης.

3. Στο κατάστημα
Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε από κοντά όλα τα προϊόντα μας και να κάνετε την παραγγελία σας άμεσα στο κατάστημά μας Παστέρ 17, Κέντρο - Θεσσαλονίκη.

4. Προκαταβολή
Για την έναρξη της παραγγελίας είναι απαραίτητη προκαταβολή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω e-banking μέρους της συνολικής αξίας, που καθορίζεται από το είδος της παραγγελίας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει την προπληρωμή ολόκληρης της αξίας της παραγγελίας. Τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη.

5. Αποστολή προϊόντων

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας κατά τις εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η εξόφληση πραγματοποιείται, πρίν την αποστολή τις παραγγελίας.

 

6. Ακύρωση Παραγγελίας: Γίνεται δεκτή μόνο πριν την αποστολή της παραγγελίας* μέσω της ιστοσελίδας μας, με τηλεφωνική επικοινωνία ή με e-mail. Ο πελάτης μετά την επικύρωση της παραγγελίας του, με την κατάθεση χρημάτων, έχει το δικαίωμα να ακύρωση την παραγγελία του μόνο μέσα στην ιδία μέρα. Αν η ακύρωση γίνει αφού ξεκινήσει η αποστολή, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών.

* Επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα όπως, αφρολέξ, μαξιλαριών & στρωμάτων δέν γίνεται και τυχόν προκαταβολή χάνεται.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με την Online παραγγελία σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 22.40.49 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα.

 

Μέτρηση στρώματος

Πως να μετρήσετε το στρώμα σας;  Πατήστε εδώ