Προσφορές -50% απο 10-20/7/2021 Προλάβετε !!!

Στρώμα Baby Ανεξάρτητα ελατήρια

Στρώμα Baby Ανεξάρτητα ελατήρια


Διαθεσιμότητα: 10-15 Εργάσιμες ημέρες + 2 παράδοση


Περιγραφή:

Παιδικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια και στα φυσικά υλικά (latex & βαμβακερή βάτα) επιτυγχάνει την σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης η οποία είναι η βάση της σωστής ανάπτυξης του σώματος του παιδιού.


Χαρακτηριστικά:

Pocket Spring 10 cm Ανεξάρτητο ελατήριο από ατσάλι. Τοποθετείται μέσα σε υφασμάτινη θήκη και λειτουργεί ανεξάρτητα από τα άλλα. Ένα τέλειο σύστημα ανατομικής ανάρτησης που επιτυγχάνει την σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης η οποία είναι και η βάση για έναν άνετο ύπνο.

Pocket spring 260τεμ./ m2

Λάμα περιμετρικά. Ατσάλινο λαμάκι. Ενισχύει την περίμετρο των ελατηρίων διατηρώντας την ορθοπεδική του μορφή και την σταθερότητα του στρώματος.

Περιμετρική στήριξη (Box System). Αφρώδες υλικό για μεγαλύτερη αντοχή στην περιμετρική στήριξη του στρώματος.

Latex 2cm από την μια πλευρά Φυσικό καουτσούκ που προέρχεται από χυμό τροπικών δέντρων . Είναι εύκαμπτο, αντιαλλεργικό και βοηθά στη σωστή ορθοπεδική στήριξη του σώματος. Είναι αντιστατικό και προσφέρει ευεξία και χαλάρωση.

Βαμβακερή λευκή βάτα από την άλλη πλευρά. Φυσικό προϊόν , που βοηθάει στον αερισμό του στρώματος. Απορροφά και απελευθερώνει την υγρασία του σώματος.

Εσωτερική θήκη ελαστική κάλτσα

Εξωτερική θήκη: Ύφασμα Αloe Vera καπιτοναρισμένη με αφράτη λευκή βάτα και σεντονόπανο και φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση και καθαρισμό

Ύψος 14 cm +/-1,5 cm

Διαστάσεις: 140*50-70.

320.00 € 160.00€ -50%