Προσφορές -50% από 13-18/3/2023 Προλάβετε !!!

Τρόποι Παραγγελίας-Λογ/σμοί Τράπεζας

Τρόποι Παραγγελίας www.tzavelas-afrolex.gr :

 

1. Μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο +30 2310 22.40.49, Δευτέρα-Παρασκευή (09:00 - 15:00) & Σάββατο (09:00 – 14:00).

2. Μέσω e-mail
Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail όλο το 24ωρο στο info@tzavelas-afrolex.gr με απαραίτητα συμπληρωμένα: 1)Προϊόν, 2)Διαστάσεις, 3)Ονοματεπώνυμο, 4)Διεύθυνση, 5)Τηλέφωνο και ένας εξειδικευμένος πωλητής θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για λεπτομέρειες, διευκρινήσεις και χρόνο παράδοσης.

3. Στο κατάστημα
Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε από κοντά όλα τα προϊόντα μας και να κάνετε την παραγγελία σας άμεσα στο κατάστημά μας Παστέρ 17, Κέντρο - Θεσσαλονίκη.

4. Προκαταβολή
Για την έναρξη της παραγγελίας είναι απαραίτητη προκαταβολή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω e-banking μέρους της συνολικής αξίας, που καθορίζεται από το είδος της παραγγελίας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει την προπληρωμή ολόκληρης της αξίας της παραγγελίας. Τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη.

5. Αποστολή προϊόντων

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας κατά τις εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η εξόφληση πραγματοποιείται, πρίν την αποστολή τις παραγγελίας.

 

6. Ακύρωση Παραγγελίας: Γίνεται δεκτή μόνο πριν την αποστολή της παραγγελίας* μέσω της ιστοσελίδας μας, με τηλεφωνική επικοινωνία ή με e-mail. Ο πελάτης μετά την επικύρωση της παραγγελίας του, με την κατάθεση χρημάτων, έχει το δικαίωμα να ακύρωση την παραγγελία του μόνο μέσα στην ιδία μέρα. Αν η ακύρωση γίνει αφού ξεκινήσει η αποστολή, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών.

* Επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα όπως, αφρολέξ, μαξιλαριών & στρωμάτων δέν γίνεται και τυχόν προκαταβολή χάνεται.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με την Online παραγγελία σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 22.40.49 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα.

ΛΟΓ/ΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:    IBAN GR 9001 7220 3000 5203 04092 9742 - Δ.ΤΖΑΒΕΛΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ

EUROBANK: IBAN GR 1002 6024 3000 0790 2008 82517 - Δ.ΤΖΑΒΕΛΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ

ALPHA:        IBAN GR 5301 4040 9040 9002 101010 767 - Δ.ΤΖΑΒΕΛΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ:      IBAN GR 1401 1083 1000 0083 1007 19786 - ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΟΔΥΣΕΑΣ

 

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:​ Εφόσον επιλεγεί κατάθεση στην τράπεζα ή ηλεκτρονική​ πληρωμή, σκόπιμο είναι, προκειμένου να μήν επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα, αυτή να πραγματοποιηθεί στην ίδια τράπεζα με την τράπεζα που διατηρείτε λογαριασμό (πχ εάν επιλέξετε Alpha Bank, από Alpha Bank σε Alpha Bank και όχι από Τράπεζα Πειραιώς  σε Alpha Bank κτλ). Τα παραπάνω επισημαίνονται με σκοπό να αποφευχθεί η χρέωσή σας με έξοδα εμβάσματος, τα οποία σας βαρύνουν εξ ολοκλήρου, εάν επιλέξετε άλλη τράπεζα από αυτήν στην οποία διατηρείτε λογαριασμό.

 

Μέτρηση στρώματος

Πως να μετρήσετε το στρώμα σας;  Πατήστε εδώ

 

Εγγύηση Στρωμάτων

 

Η εγγύηση των στρωμάτων που δίνεται από την Δ.ΤΖΑΒΕΛΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ. δίνεται με την προϋπόθεση της σωστής χρήσης του στρώματος και καλύπτεται από τυχόν κατασκευαστικά λάθη και  αστοχία υλικών.

 

Η εταιρεία εγγυάται για την πλήρη επιδιόρθωση για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα της εγγύησης καθώς και τον τεχνικό έλεγχο του στρώματος. Αντικατάσταση με καινούριο στρώμα δεν γίνεται.

 

Στην περίπτωση κακής χρήσης, το κόστος επισκευής και μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη και κατόπιν συνεννόησης με την Δ.ΤΖΑΒΕΛΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ. Στην περίπτωση κατασκευαστικού σφάλματος ή αστοχίας υλικών, δεν επιβαρύνεται ο αγοραστής και ο τελικός καταναλωτής, για την επιδιόρθωση και τη μεταφορά.

 

Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία παραγωγής που αναγράφεται στο στρώμα και με την έκδοση του παραστατικού αγοράς.

 

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛYΠΤΕΙ:

 

Όταν δεν εφαρμόζονται οι οδηγίες χρήσης.

Όταν λεκιαστεί ή σχιστή οποιαδήποτε επιφάνεια του στρώματος.

Όταν το στρώμα τοποθετείται ακατάλληλα και με δυσκολία στο κρεβάτι χωρίς να έχει κενό 1-2 CM σε μήκος και πλάτος.

Όταν η βάση, το κρεβάτι ή το υπόστρωμα έχει προεξοχές λόγω κακής ποιότητας.

Όταν το στρώμα είναι μεγαλύτερο της βάσης του κρεβατιού ή του υποστρώματος.

Όταν κατά την μεταφορά παραμορφωθεί.

Έχει βραχεί ή έχουν χρησιμοποιηθεί ακατάλληλα καθαριστικά.

Εάν το στρώμα λερωθεί ή φθαρεί κατά την μεταφορά η Δ.ΤΖΑΒΕΛΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη.

Σε περίπτωση που η μαλακότητα ή σκληρότητα δεν καλύπτει τις ανάγκες του αγοραστή, επιστροφή του στρώματος δεν γίνεται δεκτή.

 

Για τον παραπάνω λόγο η Δ.ΤΖΑΒΕΛΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ προτείνει να δοκιμάζετε το στρώμα, πριν την αγορά.

 

Σωστή Χρήση

Μια φορά το τρίμηνο να βγάζετε το στρώμα σας στον ήλιο για να αεριστεί καλά. Αν δεν μπορείτε να το βγάλετε έξω, μπορείτε να το αερίζετε καθημερινά για 30 λεπτά με ανοικτά παράθυρα. Αυτό βοηθάει να απομακρύνει την υγρασία, κυρίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα  που είναι και βασική αιτία κακοσμίας του στρώματος. 

Να το γυρίζετε κάθε τρίμηνο πάνω κάτω και εμπρός πίσω, τα στρώματα με pillow top μόνο εμπρός και πίσω.

Να μη λυγίζετε το στρώμα γιατί υπάρχει κίνδυνος παραμόρφωσης και καταστροφής.

Να μην χρησιμοποιείται ως "τραμπολίνο"  από τα παιδιά.

Να το διατηρείτε στεγνό. Να πλένετε τα σεντόνια σε υψηλές θερμοκρασίες και να τα σιδερώνετε καλά, ώστε να εξοντώνονται οι διάφοροι μικροοργανισμοί και να τα τοποθετείτε στεγνά πάνω από το στρώμα.

Για την σωστή στήριξη του στρώματος θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ορθοπεδικές βάσεις με λάτες πυκνές, ελατήρια 4 CM.  Για να στηρίζεται το στρώμα ομοιόμορφα  και με ασφάλεια. Το κενό μεταξύ τους να μην είναι πάνω από 4cm.

Σε ενιαίες επιφάνειες π.χ. νοβοπάν, υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν τα υλικά, λόγω μη καλού αερισμού των υλικών.

Να μη σιδερώνετε πάνω στο στρώμα.

Να το προστατεύετε  από υγρά και να το καθαρίζετε τοπικά μόνο με ειδικά καθαριστικά.

Για υπέρβαρους ζητήστε ειδικά κατασκευή με πολλά στενά πυκνά ελατήρια. Τα λεγόμενα mini-Bonell.

Να χρησιμοποιείται πάντα κάλυμμα για προστασία για μεγάλη διάρκεια ζωής του στρώματος.

Το στρώμα όταν ( να έχει κενό 1-2 CM πλευρικά και κατά μήκος. Είναι ο μόνος τρόπος εκτόνωσης, χωρίς να παραμορφώνεται από πλαϊνές επιφάνειες. Ο σομιές της βάσης  του στρώματος πρέπει να είναι χωρίς προεξοχές, καμπυλώσεις και εξογκώματα θα πρέπει να είναι σε μια ευθεία επιφάνεια.

Λόγω της φύσης των υλικών (βάτες. αφρώδη υλικά, λατέξ κ.α.) το στρώμα υπάρχει περίπτωση να έχει απόκλιση στο πάχος μέχρι και 10%, από την πρώτη χρήση.